• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
У Держенергонагляді продовжується добір фахівців
опубліковано 25 липня 2019 року о 12:45

Сьогодні, 25 липня, відбувся конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В» у Департамент державного нагляду за експлуатацією електричних станцій та мереж. 26 липня відбудеться добір держслужбовців категорії «Б» у зазначений департамент.

Для участі у конкурсах 26 претендентів подали всі необхідні документи та були допущені до першого етапу відбору. Конкурси оголошено наказом Державної інспекції енергетичного нагляду від 05 липня 2019 року № 49. Прийом документів завершився 22 липня.

Конкурсний відбір на зайняття вакантних посад державної служби відбувається у відповідності до вимог Закону України «Про державну службу» та Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 року №246.

Перший етап конкурсів полягає у проведенні тестування з метою визначення рівня знань законодавства України. За результатами тестування програмним забезпеченням визначається кількість набраних балів. Для подальшої участі у відборі допускаються кандидати, які надали більшу кількість правильних відповідей.

Під час проведення тестування для кожного кандидата питання обираються автоматично з переліку тестових питань. Одне тестове завдання складається із 40 тестових питань. Кожне питання передбачає чотири варіанти відповіді, один з яких є правильним.

Зазначений перелік питань та варіанти відповідей (із зазначенням правильної відповіді) затверджені НАДС та оприлюднені на його офіційному вебсайті.

Наступним етапом є проведення співбесіди для кандидатів на посаду категорії «В». Для претендентів на посаду категорії «Б» передбачено розв’язання ситуаційних завдань. Такі завдання покликані з’ясувати спроможність кандидатів використовувати свої знання та досвід під час виконання посадових обов’язків.

Третім етапом конкурсного відбору на зайняття вакантних посад державної служби категорії «Б» є співбесіда. Таке спілкування проводиться з метою оцінки відповідності професійної компетентності кандидата встановленим вимогам, які не були оцінені на попередніх етапах конкурсу.

Інформація щодо результатів конкурсів буде оприлюднена на офіційному вебсайті Держенергонагляду.

Як повідомлялося раніше, у відомстві триває прийом документів для участі у конкурсі на керівні посади в територіальні Управління Держенергонагляду. Подача документів триває до 02 серпня 2019 року (включно).

Довідкова інформація: 

Під час проведення тестування та розв’язання ситуаційних завдань кандидатам забороняється користуватися додатковими електронними приладами, підручниками, навчальними посібниками, іншими матеріалами, а також спілкуватись один з одним.

У разі порушення зазначених вимог кандидат відсторонюється від подальшого проходження конкурсів. Про що складається відповідний акт, який підписується членами конкурсної комісії.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux