• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Привітання Голови Держенергонагляду Максима Малашкіна з новорічними святами
опубліковано 28 грудня 2019 року о 14:10

Щиро вітаю з Новим Роком та Різдвом Христовим!

Рік, що минає, був наповнений викликами та рішеннями, які потребували оперативних дій. Він був непростим для нашої країни в цілому та енергетичної галузі зокрема, адже змінювати та ламати існуючу довгий час систему завжди непросто. Та незважаючи на це, галузь рухалась уперед і в багатьох питаннях досягла суттєвих зрушень.

Останні роки в Україні проходять під вектором модернізації, реконструкції й оновлення електро- та тепломереж і 2019 рік не став виключенням. Це заслуга всіх працівників галузі, які щоденно працюють над тим, щоб тепло і світло було у кожній оселі, соціальному закладі та на підприємстві.

2019 рік був продуктивним для Держенергонагляду, як новоутвореного центрального органу виконавчої влади. За цей час було укомплектовано центральний апарат інспекції, підібрано фахівців та запущено територіальні управління-структурні підрозділи відомства. Саме у цьому році до Держенергонагляду прийшло багато професіоналів та амбітних спеціалістів, які готові докласти максимум зусиль для подальшої розбудови енергетичної галузі.

В умовах нового ринку електроенергії перед інспекцією постають нові завдання у сфері належного контролю за якістю та безперебійністю електро- і теплопостачання. Українські електрики цілеспрямовано рухаються до інтеграції з європейськими електромережами. І в цьому напрямі Україна продовжить впроваджувати найкращі світові практики задля досягнення поставленої мети.

У галузі теплопостачання необхідно зберегти та збільшити темпи оновлення і реконструкції існуючих мереж та генеруючих потужностей. Це дозволить суттєво підвищити ефективність енергетичних підприємств та надавати якісні послуги з теплопостачання кожному споживачу.

Таким чином, на шляху до побудови успішної країни ще багато роботи. Проте я переконаний, що ми рухаємось у вірному напрямі і новий рік принесе Україні мир та благополуччя. Адже майбутнє нації залежить від кожного з нас і лише разом ми зможемо створити успішне європейське суспільство, де «люди не бідкаються, а влада не розводить руками».

Бажаю вам, шановні українці, міцного здоров’я, оптимізму, прихильності долі, підтримки колег та близьких. Нехай з останніми хвилинами року, що минає, вас покинуть турботи і негаразди. Вірю, що новий 2020 рік принесе у ваш дім достаток і мир та буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення і професійні перемоги. Бажаю, щоб Різдвяна зоря запалила у ваших серцях вогонь віри і любові, надії та оптимізму, наснаги і невичерпної енергії.

З прийдешніми святами!

Голова Держенергонагляду

Максим Малашкін




Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux