• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Оперативний стан щодо підготовки теплових господарств до опалювального періоду 2022-2023 років
опубліковано 27 вересня 2022 року о 08:34

Держенергонагляд та його територіальні органи під час підготовки теплових господарства до роботи в опалювальний період 2022–2023 років (далі – ОП) здійснюють ряд заходів, а саме: контроль за виконанням планів організаційно-технічних заходів з підготовки теплових господарств; проводять моніторинг стану підготовки теплових господарств; беруть участь у засіданнях створених регіональних оперативних штабів органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування щодо підготовки до роботи в ОП; беруть участь у роботі комісій з перевірки готовності теплових господарств. За результатами проведеної роботи здійснюється оцінка стану підготовки теплових господарств суб’єктами відносин до ОП.

Представниками Держенергонагяляду у складі комісій з перевірки готовності теплових господарств оглянуто і підтверджено стан готовності 8469 об’єктам у сфері теплопостачання.

Так, наприклад, Управління Держенергонагляду у Харківській області, станом на 16.09.2022, отримало 115 звернень від соціально важливих споживачів та 14 звернень від теплопостачальних організацій області стосовно участі представників Держенергонагляду у складі комісії з перевірки готовності до роботи в ОП. Наразі підтверджено стан готовності до роботи в ОП та підписано 610 актів готовності споживачів теплової енергії, 309 актів готовності джерел теплової енергії та до роботи в ОП.

Представники Управління Держенергонагляду у Вінницькій області взяли участь у 23 комісіях з перевірки готовності теплових господарств до роботи в ОП, підписано відповідні акти, якими підтверджено готовність 42 об’єктів до роботи в ОП.

Персонал Управління Держенергонагляду у Сумській області з 12 по 18.09.2022 взяв участь у роботі 200 комісій з перевірки готовності теплових господарств до роботи в ОП, по яких обстежено та підтверджено готовність 297 об’єктів. Відповідні акти підписано.

Загалом фахівці Управління взяли участь у 620 комісіях з перевірки готовності теплових господарств до роботи в ОП по яких обстежено та підтверджено готовність 984 об’єктів.

Управлінням Держенергонагляду у Волинській області, станом на 15.09.2022, підтверджено готовність до роботи в опалювальному періоді 39 суб’єктів відносин, серед яких: 26 – медичних та лікувальних закладів; 4 – дошкільні навчальні та інші дитячі заклади; 4 – школи; 2 – професійні та вищі навчальні заклади; 3 – інші заклади соціального призначення.

Представники Управління Держенергонагляду у Донецькій області взяли участь у роботі 12 комісій з перевірки стану готовності теплових господарств до роботи в ОП, серед яких:

  • 3 комісії суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність з виробництва, транспортування, постачання теплової енергії. Перевірено стан готовності до роботи в опалювальний період 5 котелень та підтверджено їх готовність до роботи в ОП.
  • 9 комісій суб’єктів господарювання (споживачів соціальної сфери). Перевірено стан готовності до роботи в опалювальний період 56 об’єктів соціальної сфери та підтверджено їх готовність до роботи в ОП.

Фахівці Управління Держенергонагляду у Рівненській області взяли участь в роботі 147 комісій з перевірки готовності теплових господарств суб’єктів господарювання важливої соціальної інфраструктури області та 9 суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, які провадять господарську діяльність з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії. Проведено огляд 65 джерел теплопостачання та 218 об’єктів споживачів теплової енергії соціально важливої інфраструктури області з питань готовності їх теплових господарств до роботи в ОП.

За результатами участі в роботі комісій представниками Управління підтверджено відповідними актами готовність теплових господарств до роботи в опалювальний період, а саме по 218 об’єктам 147 суб’єктів господарювання важливого соціального значення (споживачам теплової енергії) та 55 джерелам теплопостачання 9 теплопостачальних підприємств області.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux